Mitt hår blir inte längre, det blir kortare..

Blev bara tvungen att lägga ut några bilder på mig själv också. Kan ju säga att mitt hår har blivit kortare iallafall..(; 

Juni 2006


Slutet av 2007


Sommaren 2008


Sommaren 2009


23 Juli 2010


Hösten 2010


Det där var också hösten 2010 å fy vad jag trivdes i den frisyren! <3

Förra gången jag klippte mig- alltså någon gång i Januari 2011


Någon gång i Mars 2011


Sen lyckades jag bli sådär rufs igen.. Försommaren 2011


Sen lyckades jag bli sådär skevklippt(har kortare på vänster sida) igen :D Sommaren 2011
Rebeckas bild från balen (:


Har även planer på att klippa mig ännu kortare till hösten.. Minns knappt hur det känns att kunna sätta upp håret i en snodd så att det hänger ut lite mer än 5cm utanför snodden.. (; Kan faktiskt sätta upp håret nu också, men det sticker väl ut 2cm eller nåt (;

It's a simple plan

Sitter här i mitt nyommöblerade rum och lyssar på Simple Plan's nya album; Get your heart on! De låtar jag hört hittils är ju grymma (: 
Igår var jag ute & rejsade med alla 3 terränghästarna. De går alla 3 superbra i terrängen & GP var väldigt taggad så han kunde göra jättefina galoppombyten på vägen hem, puss på hans mule! <3 Moa var jätteduktig hon med. Badade lite i Bålsjö med henne. Filur och jag tog en sväng runt sjön och vi träffade på en lös hund.. suck. 

Idag var jag ute och red GP igen. Tog samma sväng som igår fast åt motsatt håll. Vi träffade på en räv och en grävling samt två annorlunda djur till. Ingen aning vad det var för nånting. Det var ljust och väldigt lurvigt iaf! En större och en mindre. Jag höll dessutom på att flyga av idag.. (; Jag å GP galopperade som vanligt på skogsstigen och helt plötsligt tog det stopp. Haha, jag som inte var beredd flög fram en bit på halsen och började glida åt sidan när jag tänkte; shit, nu flyger jag av!, så stannade GP å jag kunde klättra tillbaka till sadeln igen. Såg sen att det var ett par stockar som han blev rädd för, de hade ju inte varit där tidigare.. Men de vilda djuren blev han inte rädd för inte.. Hästar är konstiga ibland (: 

Här blev han lite rädd för mamma & kameran..

Räcerponny (:


Vi är ju ganska lika.. (; 

<3





Regn, igen..

Har lyckats få 1½ vägg på stallet målat nu. Alltså har jag hälften kvar+extra lager på det jag redan har målat och ska måla. Igårkväll var jag ute på världens bästa GP på en tur mot Herrskog. Red honom barbacka och med halsring. Galopperade utan problem, världens finaste <3 Blev hemkallad efter ett tag då Emilia hade kommit hem till mig. Har länge lovat henne att hon ska få rida på Filur och när hon väl var hos mig så fick hon göra det också. Höll en lektion för henne på en superbusig Filur. Han var duktig på att testa henne  (; Efter det hoppade jag upp barbacka på Moa också red vi iväg till Bålsjö. Moa sprang nästan ut i vattnet- hon tycker det är jättemysigt att bada! 
Kan lova att jag har träningsvärk i ljumskarna idag.. (;
Idag var det egentligen meningen att vi skulle fortsätta måla stallet, men pga. dåligt väder blev vi inne istället. Har fått det mesta i huset städat, men damsugningen på mitt rum är fortfarande något som står på "att-göra-listan". Det får jag göra någon annan dag, för pappa ska ändå byta fönster och smutsa ned på mitt rum till helgen så (:
Nu ska jag bara äta middag och sedan åker jag iväg till Andreas. Förmodligen blir det en film eller nåt då det är sånt dåligt väder- fortfarande..
Det är visst nåt fel på lägg till bilder-funktionen, så det får bli en minibild på GP x)
25april25

Nu vare ett tag sen igen..

..får väl skylla på att det finns viktigare saker att göra än att sitta vid datorn och blogga :) 

Igår var vi å handlade ett bra tag och efter det blev jag äntligen klar med veden. Lyckades även rida Moa & Filur samtidigt som vi tog några photoshoot på finbebisen <3 



You're my angel, my Guardian Angel <3
Åsså idag åkte jag till Nora crossbana & fotade på endurotävlingen där. Träffade även pojk som jag även åkte till senare på kvällen. Vi glodde på nån komedi som var rätt bra och åt pizza, omnoM! :D 
Ska väl redigera bildena snart om jag inte somnar.. Fixade en iallafall. Blev väl lite för "uppiffad" för att läggas ut på hemsidan, men aja (: 

Dubbel ridlektion

Efter att ha varit i Hsand och besiktigat hästtransporten åkte jag hem och packade inför ridlektionerna som skulle vara på kvällen. Åkte ner till ridskolan med GP & hoppade för Carola. Bebis var verkligen bäst och vi hoppade bana på 80 felfritt. Det kan inte vara samma häst som jag red för ett halvår sen! :o Nu taggar vi inför tävlingar! (: 

Bildbomb kommer här!













Efter hopplektionen åkte jag till mormor och åt middag å sen vare bara att åka tillbaka till ridskolan och rida en dressyrlektion för Frida med skänkelvikningar och sånt (:




Bilder

Bild på mig och klänningen jag hade på balen (: 

Alva(i en jättefin klänning som hennes mamma har sytt) & jag- påväg in i Bollsta Folketshus :) 

Bild från skolavslutningen. Där syns även sötklänningen(som dock har glidit ner en bit..). Å i handen håller jag.....

MVG i alla ämnen(förutom teknik.. x)), gav mig ett stipendium (:

Fick även en röd ros med stipendiet och två jättesöta rosor av pojk <3



Äntligen lite småskutt!

Igår tog jag ut bebis så pojk fick fixa honom och sedan rida fram.. (; Efter det red jag själv, men blev tvungen att ta på honom nosgrimman och förbygeln, eftersom han blev så pigg när han såg hinder.. Superduktig ponny iallafall! Vi hoppade lite småstuds också hoppade vi i volter, duktig ponny :) 

Red även Moa och Filur på samma "bana" efter det. Shit va ja skratta när jag red Moa. Hon hade damp och rusa på i full fart x)

Hahahha fail.

Taggad..
Bakbensfail.. 

Duktig ponny (; 
<3
Snyggisch <3

Ridlektion,bal och avslutningslunch

Det har varit så mycket nu de senaste dagarna så jag har inte direkt hunnit med. Har inte ens hunnit rida de senaste dagarna. Igår var det avslutningsdans/bal och där sjöng jag också, med hjälp av Rasmus som kompade. Stort tack! (: Det var jättesvårt att höra gitarren så det blev lite konstigt i början, men aja.. Gick bra ändå! :) Var iallafall en rolig kväll. 
Idag var det avslutningslunch på skolan med lite lekar osv. Fattar inte varför man skulle upp så himla tidigt -.-" Vi fick fina tårtor som det stod "9B" "Forever" på (: Omnom liksom. Höll på somna typ hela tiden.. x) Sen fick vi avslutnignslunch bestående av kyckling och klyftpotatis. Glass till efterrätt.. hur mätt som helst. 
Däckade i sängen när jag kom hem, sov nåra timmar och sen åkte jag till ridskolan där jag red en något övertaggad och något dampig Kallemattson. Fin häst! Var första gången jag red honom, men det gick bra ändå (:
Eheheh.. fail x) 

Överambitiös (; 

Taggad häst..
Taggad! 

Lite smått damp sådär (: 

Sista bilden nu då.. Han sprätte upp vatten som han själv blev rädd för (;

Trippel i bus

Bebisarna busade igår så jag sprang in och hämtade kameran (: 

GP testar det där med att springa i luften..

..och hoppa över hinder som inte syns (;

Moa kan hon med!

Filur gjorde "drakblåsningar" och fy så söt han är!

Lillbebis vann <3

Vet inte va GP håller på med.. x)

TravarN!

Badbollen (; 

Avslutas med en failbild på Moa(hon skulle hoppa över diket) och en GP som leker spännis (;

Shoppingturer,långritter,strömavbrott och grillat

Nu har jag inte bloggat på länge- igen. Det blir bara så att jag inte har tid. Nu sitter jag hos mormor,morfar och Jimmy och äter Mangochoklad, omnom! 

I fredags red jag ut på en långtur med GP så vi var borta i över 3h. Red en skogsstig bort mot Bjärtrå och sedan runt på Träskvägen. I skogen blev jag ibland tvungen att kliva av och leda honom över "läskiga" sumphål och diken. Han tvekade länge på ett asstort dike och tillslut tog han ett gigantiskt språng över.. 
När det var ca.5km hem började både han och jag bli less för jag hade lyckats ridit fel en liten sväng också.. Men sen när vi var på välkänd väg började han bli pigg igen, sötnosen. Vi hoppade även lite naturhinder vilket han verkade tycka om (: Klockan var 11 när vi kom hem och då var det bara att ta in honom i stallet. Förresten var det några killar i typ 25års åldern som ba; "Oh, a girl!" "Where are you going?" "Where are you from?" "Kiss kiss"*putar med läpparna* när jag red förbi en stuga. Hahha (; 
Här är en bild ifrån den fina sandvägen som vi tog en galopp på. 



(Blått grimskaft, Hästgodis, Blå knästrumpor, Förbygel med martingal, D-ringsbett, Grimma och Flyviel, Schabrak, Silikonsnoddar- allt köpt på Hööks. Köpte även nagellim, skruvörhängen, örhängen med rosa fjädrar, örhängen med ringar till skolavslutningen och en väska till avslutningsdansen)
Lördag=Storshopping i Birsta, heh. 
Lyckades köpa ganska mycket(bilden) och har även beställt ett schabrak och en huva med brodyr; Gunpowder. Han kommer bli så snygg i det! :D Såklart blev jag tvungen att testa förbygeln, schabraket och bettet. Red bara i 10min-skritt å trav, men.. Alltså det var som en helt annan häst att rida med det bettet! Shit alltså! Han gapade nästan ingenting, trots att jag nuförtiden oftast rider utan nosgrimma(pga "svullnad" på nosryggen efter tidigare nosgrimmor). Förbygeln var lite för stor(storlek full, fanns inte i cob) så jag satte den i kryss uppe vid manken. Såklart ska jag fixa det till nästa gång jag ska använda den. 




Snabbredigering där det nyköpta är i färg. Kärlek på schabraket som dock ser missfärgat ut pga skugga..

Det var strömavbrott på kvällen så pojk kom förbi- vi tog en promenad med Asterix upp till vattenfallet (: 

Vi busade även med hästarna på kvällen. Bilderna lägger jag upp snart i ett nytt inlägg!

Idag har jag lyckats frisera manen på GP. Den blev kortare iallafall. Kommer bli tvungen att tunna ur i mitten av manen, men det får jag göra sen..Nu ska jag äta och så. Blev nyss av med datorkabeln eftersom morfar lyckades snubbla i den så nu kommer jag inte ha nån dator i nåra dagar.. x)

Infect me with your love and fill me with your poison

Leedig idag- otroligt skönt! Åt,tog ut hästarna,red Moa(som föriövrigt är en suverän terränghäst!),duschade och åkte till pojk. Vi började se Narnia, den 3e delen. Hann inte se klart den, men den verkade vara hyffsat bra iallafall. Det blev sånt fint väder så vi sprang ut och satte oss på bryggan nere vid vattnet (: Juste, min pojk passar bra i rosa.. Mer säger jag inte (; 

Sen blev det grillat och efter det åkte jag hem och spelade badminton med pappa lite senare på kvällen (: 

Nu är klockan nästan halv två och jag ska upp ganska tidigt imorgon så, natti! 


Måndag,Tisdag,Onsdag..

Har inte bloggat på länge pga långa dagar och åskoväder. 
I måndags var det ju en temadag om förintelsen på skolan då en kvinna som var med i ett läger kom och berättade vad hon hade varit med om. Det var väl.. intressant (; Red även Filur och på kvällen kom pojk så jag kunde träna lite brännboll.. Efter det beställde jag efter ett par senskydd från Horze till GP! 
Tillbringade hela tisdagen i Skule, på Naturum. Först var det ännu en till temadag med "naturkonst",samarbetsbanor och mat, heh. Efter att de flesta åkt hem, stannade jag och några andra kvar för att förbereda inför kvällen(det skulle vara utställnignar och Kulturskolan skulle uppträda). Inte för att det var så mycket att göra, men ändå.. Efter att jag och Alva stått och hälsat lite folk välkomna, gick vi och pojk upp på Skuleberget. Sjuukt jobbigt! Sen gick vi även till grottan. Jag fick typ kramp i benen.. Rekommenderar inte att klättra i tighta jeans xP Det var ju halt också efter att det hade regnat å jag hade mina snygga adidas "streetskor".. Men ingen slog ihjäl sig å det var ju tur! (;  


Min fina ödla.. ;)

Jag fick även hem min avslutningsklänning som jag beställde från Chicy. Så sjuukt söt är den! Syrenlila med tre "rosor" och volanger :) 
På kvällen var det världens åskoväder med massa blixtar å sånt, myysigt! 

I onsdags var det brännbollsturnering och efter tre av tre vunna matcher kom vi till semifinal där 8orna slog oss med några få poäng efter en extramatch.. Inte okej! 

RSS 2.0